Hoe probeert Nefco Energy onze planeet te helpen?

Welkom bij Nefco Energy: Onze Duurzame Inzet voor een Groenere Toekomst!
Bij Nefco Energy zetten we ons volledig in voor een positieve impact op het milieu en onze planeet. Hier zijn enkele manieren waarop we bijdragen aan een duurzamere wereld:

100% Klimaatvriendelijk Propaan:

Ons OK GAS propaan is 100% klimaatvriendelijk. We nemen deel aan klimaatbeschermingsprojecten om alle CO2-emissies te compenseren. Met ons propaangas draag je bij aan een schonere toekomst.

1

Afvalscheiding voor hergebruik:

Op onze locaties scheiden we dagelijks afval. Hierdoor hergebruiken we kostbare grondstoffen en verminderen we de behoefte aan nieuwe materialen en energie voor productie.

2

Ondersteuning van CliniClowns:

Door inzameling van lege cartridges en toners steunen we niet alleen het milieu, maar ook ClinicClowns, die vreugde brengen aan zieke kinderen en mensen met beperkingen.

3

Elektrische Laadpalen:

We faciliteren groenere mobiliteit door elektrische laadpalen op onze locaties te installeren, waardoor onze medewerkers hun ecologische voetafdruk kunnen verkleinen.

4

Groene Elektriciteit voor Duurzaamheid:

We verminderen CO2-uitstoot en ondersteunen duurzame energieproductie in Nederland door 100% groene elektriciteit te gebruiken voor onze terminal in Tiel.

 

5

Bij Nefco Energy geloven we dat elke kleine stap een grote impact kan hebben.

Sluit je aan bij ons in onze reis naar een groenere en duurzamere toekomst!