Uw LPG partner

NEFCO verzorgt voor haar afnemers alle aspecten in de distributie van LPG; van de import per ship, opslag in onze terminal en transport naar onze klanten.

Als betrouwbare partner rekenen dagelijks duizenden afnemers, waaronder oliemaatschappijen, industriele klanten en particulieren, op onze service en kwaliteit.

Via verschillende verkooporganisaties bedienen wij verschillende marktsegmenten. BK Gas is marktleider in Nederland en België en bevoorraadt ruim 1.000 tankstations met autogas. OK Gas levert propaan aan circa 4.500 eindgebruikers en 1.000 meterklanten. Nefco Storage & Trading levert propaan en butaan (of een mix) op vrachtwagen vanuit een netwerk van 10 laadlocaties in Nederland en België. Daarnaast beschikt Nefco over een grote LPG-terminal centraal gelegen in Tiel (NL).

Nefco Energy levert logistieke diensten in de LPG-
Distributieketen

Lees meer over ons

Wist u dat Nefco Energy een erkend leerbedrijf is?

Wij geloven in het ontwikkelen van jong talent en bieden daarom stageplaatsen aan voor studenten die willen leren terwijl ze werken. Als werkgever investeren we in de groei van onze medewerkers en bieden we een stimulerende en ondersteunende werkomgeving.

Neem contact op