Werken bij

Waarom sluit je je aan bij
de NEFCO-familie!

Ons werk wordt gefueled door een aangeboren passie om onze dienstverlening beter te maken.

Doel: jij bent een belangrijke schakel!

Bij Nefco Energy ben jij als nieuwe collega een cruciale schakel. Je bent de game-changer in ons huidige proces, essentieel voor het verbeteren van processen en service binnen jouw team met frisse inzichten.

Groei: aandacht voor jouw groei.

Bij ons draait alles om jouw groei. We bieden gerichte opleiding en training binnen jouw vakgebied, of je nu aan het begin van je carrière staat of al ervaren bent. Je ontwikkeling is onze prioriteit, omdat we geloven dat jouw succes ons succes is. Samen zorgen we ervoor dat je kunt excelleren en groeien in wat je doet.

Benefits: we bieden jou voordelen.

Bij Nefco Energy zorgen we voor diverse voordelen voor ons personeel, waaronder thuiswerkmogelijkheden, een bijdrage aan je pensioen via het PMT pensioenfonds, dagelijkse gezonde lunch met collega’s, bedrijfsevenementen, aanvullende verzekering bij arbeidsongeschiktheid, elektrische oplaadpalen op locatie, collectieve ongevallenverzekering ook voor privé, netto reiskostenvergoeding, kerstpakket en feestelijke attenties gedurende het jaar, plus passende faciliteiten zoals een auto, laptop en smartphone.

Cultuur: diversiteit en inclusie.

Cultuur, diversiteit en inclusie vormen de kern van wie we zijn. We verwelkomen en vieren jouw unieke identiteit. Door een omgeving te creëren waarin elke stem gehoord en gerespecteerd wordt, stimuleren we innovatie, groei en creativiteit.

Werknemers

Waarom onze mensen hier graag werken

Femke Verheul, Transportplanner Nefco Energy

Ik ben Femke Verheul, een 23-jarige transportplanner bij Nefco Energy, waar ik al twee jaar werk. Ondanks mijn leeftijd heb ik al flink wat ervaring opgebouwd en geniet ik elke dag van mijn werk. Mijn logistieke achtergrond leidde me naar Nefco Energy, waar ik me snel thuis voelde. Mijn rol draait vooral om de truckvloot van OK Gas, een essentieel onderdeel van onze organisatie.

Ik ben Femke Verheul, een 23-jarige transportplanner bij Nefco Energy, waar ik al twee jaar werk. Ondanks mijn leeftijd heb ik al flink wat ervaring opgebouwd en geniet ik elke dag van mijn werk.

Lees meer

Deborah Bosman, Customer Service OK GAS

Mijn naam is Deborah Bosman, en ik koester nu al ruim vier jaar mijn rol op de customer service afdeling van OK Gas. Mijn taken omvatten niet alleen het assisteren van klanten en het beheer van debiteuren, maar ik wil graag met jullie delen hoe onze teamgeest bij OK Gas de ervaring veel rijker maakt

Mijn naam is Deborah Bosman, en ik koester nu al ruim vier jaar mijn rol op de customer service afdeling van OK Gas.

Lees meer

Sietse de Jager, Terminal Manager Tiel

Met trots kan ik zeggen dat ik nog steeds met dezelfde passie en toewijding werk op onze gemoderniseerde terminal in Tiel. Als Terminal Manager ben ik al ruim 25 jaar betrokken bij deze organisatie, waar we jaarlijks zo’n 8.000 tankwagens laden en 130 schepen lossen. Mijn rol in het managementteam en mijn betrokkenheid bij de groei van onze terminal en de organisatie zijn ervaringen die ik koester en waar ik met enthousiasme…

Met trots kan ik zeggen dat ik nog steeds met dezelfde passie en toewijding werk op onze gemoderniseerde terminal in Tiel. Als Terminal Manager ben ik al ruim 25 jaar

Lees meer

Vacatures

Vind wat bij je past

Er zijn op dit moment geen andere vacatures.

We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde collega's.
We komen graag met jou in contact.

Solliciteren

Max. bestandsgrootte: 3 MB.