Sietse de Jager, Terminal Manager Tiel

Met trots kan ik zeggen dat ik nog steeds met dezelfde passie en toewijding werk op onze moderne terminal in Tiel. Als Terminal Manager ben ik al ruim 25 jaar betrokken bij deze organisatie, waar we jaarlijks zo’n 8.000 tankwagens laden en 130 schepen lossen. Mijn rol in het managementteam en mijn betrokkenheid bij de groei van onze terminal en de organisatie zijn ervaringen die ik koester en waar ik met enthousiasme mee doorga.

De afgelopen jaren hebben me geleerd dat voortdurende samenwerking en vastberadenheid de sleutels zijn tot duurzaam succes. In een wereld die voortdurend verandert en evolueert, hebben we als team geleerd om flexibel te zijn en ons aan te passen aan nieuwe uitdagingen en marktkansen. De ontwikkelingen in technologie en logistiek hebben ons in staat gesteld om efficiënter te werken en onze operaties te stroomlijnen. Dit heeft niet alleen geleid tot verbeterde prestaties, maar ook tot een vermindering van onze ecologische voetafdruk, iets waar we als team bijzonder trots op zijn.

Ik kijk uit naar de voortzetting van deze opwindende reis en de uitdagingen die nog voor ons liggen. Onze branche blijft zich ontwikkelen, en ik ben vastbesloten om onze terminal als een voorloper in deze ontwikkelingen te positioneren. Dit betekent niet alleen investeren in technologie en infrastructuur, maar ook in het ontwikkelen van ons team. Gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers zijn immers de ruggengraat van onze succesvolle operaties. Energieke groet, Sietse