Femke Verheul, Transportplanner Nefco Energy

Hallo allemaal,

Ik ben Femke Verheul, een 23-jarige transportplanner bij Nefco Energy, waar ik al twee jaar werk. Ondanks mijn leeftijd heb ik al flink wat ervaring opgebouwd en geniet ik elke dag van mijn werk.

Mijn logistieke achtergrond leidde me naar Nefco Energy, waar ik me snel thuis voelde. Mijn rol draait vooral om de truckvloot van OK Gas, een essentieel onderdeel van onze organisatie. Ik plan routes, coördineer leveringen en zorg voor een vlotte operatie. Wat mijn werk echt speciaal maakt, is het nauwe contact met onze chauffeurs.

Het plannen van transport is als een complexe puzzel. Afstanden, vrachtwagencapaciteit, verkeer en strakke deadlines spelen een rol. Hoewel het soms uitdagend is, geeft het voldoening wanneer alles soepel verloopt.

Het hoogtepunt van mijn werk? Het contact met de chauffeurs. Zij brengen onze producten dagelijks bij klanten. Dit persoonlijke contact is van onschatbare waarde. Onze chauffeurs zijn cruciaal voor ons succes, en ik zorg ervoor dat ze zich gewaardeerd voelen en gemotiveerd blijven.

De afgelopen twee jaar waren een geweldige leerschool. Ik ben blij dat ik mijn passie voor logistiek en persoonlijke relaties kan combineren. Het is een uitdaging, maar ik ben vastberaden om mezelf verder te ontwikkelen en nog meer voor Nefco Energy te betekenen.

Ik hoop dat jullie genoten hebben van een kijkje in mijn wereld als jonge transportplanner bij Nefco Energy. Als je vragen hebt, over mijn werk, logistiek, of iets anders, laat gerust een reactie achter. Ik hoor graag van jullie!

Groetjes,
Femke